BEREIDING
Plet het vruchtvlees van de avocado en meng met wat limoensap om verkleuring te voorkomen. Hak de sjalot fijn en meng die samen met een lepeltje wasabi (of naar smaak) door het vruchtvlees. Meng het krabvlees met wat olijfolie en kruid met peper en zout.
Leg onderaan in een keukenring wat krabvlees, druk goed aan, lepel daarbovenop het avocadomengsel en werk af met lompviseitjes en wat bieslook.
Leg onderaan in een keukenring wat krabvlees, druk goed aan, lepel daarbovenop het avocadomengsel en werk af met lompviseitjes en wat bieslook.
FEESTTIP 1: Als je een kleine eter bent, maak de portie dan wat kleiner want er volgt nog veel
FEESTTIP 2: Maak dit voorgerecht op voorhand klaar en zet het met de keukenring in de ijskast. Zo kun je de bordjes zelfs op elkaar stapelen. Heb je geen keukenringen genoeg? Ga naar een doe-het-zelf-zaak en laat stukjes van een plastic buis op maat zagen (zo werken veel traiteurs).
FEESTTIP 2: Maak dit voorgerecht op voorhand klaar en zet het met de keukenring in de ijskast. Zo kun je de bordjes zelfs op elkaar stapelen. Heb je geen keukenringen genoeg? Ga naar een doe-het-zelf-zaak en laat stukjes van een plastic buis op maat zagen (zo werken veel traiteurs).
INGREDIËNTEN
- 1 rijpe avocado
- 1 sjalot
- wasabi (Japanse mosterd)
- sap van 1 limoen
- 1 blik krabvlees (ca. 200 g)
- 1 potje lompviseitjes
- bieslook
Werk:
15 minuten
15 minuten
Gaartijd:
geen
geen
Voor 4 kleine porties
Reacties
Een reactie posten