Wat je nodig hebt voor 2-3 personen
– 2 mango’s (net rijp)
– 2 avocado’s
– 200gr gekookte garnalen van de visboer
– 1/2 citroen
– 4el olijfolie extra vergine
– 1el honing
– snufje gemalen chili
– peper
– zout
– klein bosje koriander, fijngehakt
– 2 avocado’s
– 200gr gekookte garnalen van de visboer
– 1/2 citroen
– 4el olijfolie extra vergine
– 1el honing
– snufje gemalen chili
– peper
– zout
– klein bosje koriander, fijngehakt
Wat je gaat doen
Bereidingstijd: 15 minuten
Schil de mango’s en snijd ze in blokjes. De avocado’s snijd je ook in blokjes en doe je samen met de mango in een schaal. Schep hier de garnalen door samen met het sap van de 1/2 citroen.
Klop een dressing van de olijfolie, honing, chili, peper en zout. Sprenkel deze over de salade en strooi er gehakte koriander over naar smaak. Schep de salade nog een keer door en serveer direct.
Tip: probeer deze salade ook eens uit bij kinderen. Door de zachte smaken vinden ze dit vaak heel lekker.
Reacties
Een reactie posten