filet pur met groene asperges, peultjes en tomatenconcasse

Ingrediënten
2 sjalotten
2 tenen look
olijfolie
4 romatomaten
1 blik tomatenblokjes met basilicum
provencaalse kruiden
10 groene asperges
250 biefstuk
1 zakjes peultjes
bladpeterselie

Pel en snij de sjalot fijn
verhit de olijfolie en pel de look
stoof de look aan in de olijfolie
schil de tomaten (heet water)

voeg de tomaten toe aan de sjalot
kruid met peper, zout en provencaalse kruiden
verhit de olijfolie in een pot en snij de asperges in stukjes
stoof de asperges aan. voeg de topjes pas later toe
kruid het vlees  met peper en zout bak het in hete olijfolie en boter
voeg de peultjes toe aan de asperges; stoof aan
draai het vlees om na 2à3 minuten
kruid de groente met peper en zout
lepel de groenten op het bord
verdeel er de tomaat over







Reacties