origineel recept
Ingrediënten
- olie om in te vetten
- extra amandelmeel om in te vetten
voor de vulling
- 2 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- olijfolie
- 250 g champignons
- ½ courgette
- balsamicoazijn
- 200 g jonge spinazie
- peper
- zeezout
- nootmuskaat
- 200 g plattekaas of halfvolle melk
- 1 el Italiaanse kruiden
- zeste van citroen
voor de bodem
- 1 quichebodem, bladerdeeg
- 50g amandelmeel
pel de sjalotjes en snipper fijn, plet de look
de champignons bakken in de olijfolie
1/2 courgette in plakjes snijden
de look en de sjalotjes bij de champignons doen
balsamicoazijn toevoegen
de quichevorm bestrooien met wat amandelmeel voor het vocht
de spinazie in de olijfolie bakken, peper zout en nootmuskaat
de eieren kloppen met de platte kaas (of melk)
kruiden met peper en zout, nootmuskaat en italiaanse kruiden
de spinazie door een zeef doen
vullen :
de spinazie
de champignons
de courgette
de eieren
italiaanse kruiden bovenop
30 min op 200°
de champignons bakken in de olijfolie
1/2 courgette in plakjes snijden
de look en de sjalotjes bij de champignons doen
balsamicoazijn toevoegen
de quichevorm bestrooien met wat amandelmeel voor het vocht
de spinazie in de olijfolie bakken, peper zout en nootmuskaat
de eieren kloppen met de platte kaas (of melk)
kruiden met peper en zout, nootmuskaat en italiaanse kruiden
de spinazie door een zeef doen
vullen :
de spinazie
de champignons
de courgette
de eieren
italiaanse kruiden bovenop
30 min op 200°
Reacties
Een reactie posten