origineel recept
Ingrediënten
- 2 portobello champignons
- 2 el olijfolie
- 150 g zachte geitenkaas
- 2 el pijnboompitten
- 75 g veldsla met bietjes (zak)
- 100 g balsamicodressing (bakje)
- 2 panini's
Bereiden
- Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Maak de portobello's schoon met keukenpapier en snijd het harde steeltje aan de binnenkant weg. Leg de portobello's met bolle kant naar boven in een ovenschaal en bestrijk met de helft van de olie. Gril de portobello's ca. 6 min. onder de ovengrill.
- Keer de portobello's. Leg op elke portobello een plak geitenkaas en besprenkel met de rest van de olie. Schuif de portobello's ca. 10 cm onder de hete grill en gril ze in ca. 5 min. goudbruin. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin.
- Verdeel de veldsla over de borden en leg de gevulde portobello's er voorzichtig op. Verdeel de dressing over de borden en strooi de pijnboompitten erover. Serveer de broodjes er apart bij.
Reacties
Een reactie posten