origineel recept
- 600 g krielaardappelen
- olijfolie
- peper
- zout
- 1 kleine bloemkool (of halve)
- 4 wortelen
- 1 ui
- 250 g kastanjechampignons
- 400 g kippenhaasje
- 1 l water
- 1 el kippenbouillon
- 2 blaadjes laurier
- ½ limoen
- nootmuskaat
- melk
de kleine bloemkool (in stukjes)20 min. stomen ( of koken)
4 wortelen in schijfjes snijden
een grote (gele) ui
250 gr kastanjechampignons
de ui aanstoven, worteltjes erbij doen
de champignons erbij, zwarte peper, zout en laurierblaadjes
20min stoven
de kippenhaasjes in blokjes snijden
pocheren in 1 ltr. water met bouillonblokjes - 5à6 minuutjes
de kippenhaasjes uit de pot nemen.
300 ml bouillon mixen met de bloemkool
scheutjes melk erbij
kruiden met peper , zout en nootmuskaat en limoen
de saus en de kip bij de groenten doen
Smakelijk !
Reacties
Een reactie posten