origineel recept
- 1 aubergines
- 1 paprika's
- 1/2 ui
- olijfolie
- 250 g gehakt
- geraspte magere kaas
- gehakt basilicum (+ 2 takjes extra voor de afwerking)of peterselie
- olijfolie
- peper
- zout
- knoflook
- 1Verwarm de oven voor op 200 °C.
- 2Hak de aubergine in blikjes. Spoel en halveer de paprika's, verwijder zaadjes en zaadlijsten, snij ze in blokjes. Pel en snipper de ui en de knoflook.
- 3Verhit de olijfolie in een pan en bak het gehakt rul. Voeg de gesnipperde, knoflook, blokjes aubergine en paprika toe en bak nog even mee. . Roer ze met het gesnipperd basilicum,(of peterselie) zout en peper door het gehakt. Proef en breng indien nodig nog verder op smaak.
- 4Vul een ovenschaal met het mengsel . Zet 30 minuten in de oven. Werk af met basilicum. en geraspte kaasGeef er stokbrood bij. of pasta
Reacties
Een reactie posten