Gevulde portobello's met geitenkaas en spinazie

  • portobello's
  • @ sjalotjes
  • 200 g jonge spinazie
  • olijfolie
  • 2 crottin de chavignol (geitenkaas)
  • peper
  • zout
  • Provençaalse kruiden
  • walnoten
  • honing
  • 1 stuk appel
  • 1 stuk peer
  • limoensap
  • veldsla
  • Balsamico cremoso
  • rozijnen

maak de portobello's schoon en verwijder, maar bewaar de stelen
hol de hoedjes uit
pel de sjalotjes en snipper fijn
olijfolie in de pan
snij de harde topjes van de steeltje en snij de steeltjes zeer fijn
verdeel de geitenkaas in plakjes
doe de sjalotsnippers in de pan en stoof ze glazig
wrijf de portobellos in met de olijfolie
do de helft van de spinazie in de pan
kruid met peper n zout
voeg de rest van de spinazie toe
breng op smaak met peper en provncaalse kruden
doe er de stukjes portobellostengels bij
vul de portobello's op
leg er de geitenkaas op
werk af met stukjes walnoten en honing
kruid af met peper
zet 8 min in een voorverwarmde oven op 180°
was de peer en de appel en snij in reepjes
besprenkel met limoensap
verdeel de veldsla over het bord
maak een dressing van walnotenolie en mosterd
schep de dressing over de sla
werk af met de fruitstaafjes
haal de portobello's uit de oven en schep op de salade

Reacties