origineel recept
1 knolselder
2 stronkjes witlof
olijfolie
vloeibare soja
honing ( is niet LOW-MAP : witte suiker wel)
GROEN van lente-ui
selder in blokjes van 1 cm snijden
witloof : harde kern verwijderen en in grove stukken snijden
selder in olijfolie met beetje soja bakken; goed kruiden met peper en zout
het witloof bakken met peper en zout en honing en laten karamelliseren
lente-ui fijn snijden en op het einde bijvoegen, niet meer verwarmen.
kippenblokjes en couscous erbij (couscous NIET LOW FODMAP)
1 knolselder
2 stronkjes witlof
olijfolie
vloeibare soja
honing ( is niet LOW-MAP : witte suiker wel)
GROEN van lente-ui
selder in blokjes van 1 cm snijden
witloof : harde kern verwijderen en in grove stukken snijden
selder in olijfolie met beetje soja bakken; goed kruiden met peper en zout
het witloof bakken met peper en zout en honing en laten karamelliseren
lente-ui fijn snijden en op het einde bijvoegen, niet meer verwarmen.
kippenblokjes en couscous erbij (couscous NIET LOW FODMAP)
Reacties
Een reactie posten