origineel recept
3 eetlepels Griekse Yoghurt
1,5 el tikka massala currypasta
sap van 1 limoen
300 gr kipfilet
1 chilipeper
1 rode ui
knoflook
rijst
400 ggr tomatenblokjes uit blik
200 ml kokosmelk
150 gr spinazieblaadjes (altijd van AH)
kurkuma
zwarte peper
olijfolie
(verse) gember
de yoghurt mengen met de currypasta en het limoensap en kurkuma en zwarte peper
de kipblokjes min. 1 uur marineren
de zoete puntpaprikas, de chilipeper, de rode ui en de knoflook snijden
de kipfilet even aanbakken in olijfolie
uit de pan doen
de groenten aanbakken in dezelfde pan van de kipfilet
de kipfilet er terug bij
samen met het blik tomaten en de kokosmelk
alles door elkaar roeren
(verse) gember erbij
10 min laten pruttelen met deksel van de pot.
3 eetlepels Griekse Yoghurt
1,5 el tikka massala currypasta
sap van 1 limoen
300 gr kipfilet
1 chilipeper
1 rode ui
knoflook
rijst
400 ggr tomatenblokjes uit blik
200 ml kokosmelk
150 gr spinazieblaadjes (altijd van AH)
kurkuma
zwarte peper
olijfolie
(verse) gember
de yoghurt mengen met de currypasta en het limoensap en kurkuma en zwarte peper
de kipblokjes min. 1 uur marineren
de zoete puntpaprikas, de chilipeper, de rode ui en de knoflook snijden
de kipfilet even aanbakken in olijfolie
uit de pan doen
de groenten aanbakken in dezelfde pan van de kipfilet
de kipfilet er terug bij
samen met het blik tomaten en de kokosmelk
alles door elkaar roeren
(verse) gember erbij
10 min laten pruttelen met deksel van de pot.
Reacties
Een reactie posten