origineel recept
- 1 zak 350 gram verse cranberry'sVoeg toe aan je boodschappenlijst
- 100 gr fijne kristalsuikerVoeg toe aan je boodschappenlijst
- 1 kaneelstokjeVoeg toe aan je boodschappenlijst
- 1 grote sinaasappel of 2 kleineVoeg toe aan je boodschappenlijst
- 75 ml rode port
- Doe de cranberry’s met alle ingrediĆ«nten in een pan met dikke bodem.
- Zet het vuur middelhoog en breng het geheel aan de kook.
- Roer zo nu en dan en proef wanneer de cranberry’s voor een groot deel stuk zijn gebarsten.
- Voeg eventueel wat extra suiker of sinaasappelsap toe. Wordt de saus te dik, maar vind je de smaak goed?
- Voeg dan een scheutje water toe en zet het vuur lager.
- Haal de sinaasappelschil en het kaneelstokje uit de cranberrysaus
Reacties
Een reactie posten