origineel recept Sandra Bekkari
250 g kipfilet, in blokjes gesneden
een ruime portie veldsla
2 stronkjes witloof, in fijne ringen
3 el griekse yoghurt
15 kerstomaatjes
1 el rozijntjes
1 el gehakte noten
zwarte peper en zeezout (of fleur de sel)
handvol platte peterselie, fijn gesneden
oosterse kipkruiden
een ruime portie veldsla
2 stronkjes witloof, in fijne ringen
3 el griekse yoghurt
15 kerstomaatjes
1 el rozijntjes
1 el gehakte noten
zwarte peper en zeezout (of fleur de sel)
handvol platte peterselie, fijn gesneden
oosterse kipkruiden
Voor de vinaigrette met honing en mosterd:
1 el olijfolie
1 el passievruchtenazijn
1 el mosterd
1 el honing (acacia)
zwarte peper
1 el passievruchtenazijn
1 el mosterd
1 el honing (acacia)
zwarte peper
Meng de witlof met yoghurt, de rozijntjes en de peterselie en kruid af met peper en zout
Maak de vinaigrette door alle ingrediƫnten met elkaar te mengen
Halveer de tomaatjes
Snijd de kipfilets in blokjes, kruid met oosterse kipkruiden en bak in olijfolie.
Leg de groenten en kip op een bord en werk af met de vinaigrette en de noten
Lekker
Maak de vinaigrette door alle ingrediƫnten met elkaar te mengen
Halveer de tomaatjes
Snijd de kipfilets in blokjes, kruid met oosterse kipkruiden en bak in olijfolie.
Leg de groenten en kip op een bord en werk af met de vinaigrette en de noten
Lekker
Reacties
Een reactie posten