Salade met geitenkaas en appel




  • 2 stronken witloof
  • 1 appel, in partjes
  • 1 sjalotje
  • 2 geitenkaasjes, rond
  • 1 el passievruchtenazijn
  • 1 kl graantjesmosterd
  • 2 kl honing
  • 3 el olijfolie
  • provencaalse kruiden 
  • peper en zout
  • kastanjechampignons
  • gezouten spekjes
  1. Maak de dressing met 2 eetlepels olijfolie, de azijn, de honing en de mosterd. Kruid met de peper en zout
  2. Verdeel de sla, de appelpartjes , het fijn gesneden sjalotje  over vier borden.
  3. Bestrijk de geitenkaasjes met de overige olijfolie en grill ze kort aan tot ze beginnen smelten. Verdeel ze over de salades.
  4. Besprenkel de salade met de dressing en werk af met peper van de molen 
  5. de kastanjechampignons bakken samen met het gezouten spek. kruiden met de Provençaalse kruiden
  6. Héérlijke salade!

Reacties