Doorgaan naar hoofdcontent
Salade met geitenkaas en appel
- 2 stronken witloof
- 1 appel, in partjes
- 1 sjalotje
- 2 geitenkaasjes, rond
- 1 el passievruchtenazijn
- 1 kl graantjesmosterd
- 2 kl honing
- 3 el olijfolie
- provencaalse kruiden
- peper en zout
- kastanjechampignons
- gezouten spekjes
- Maak de dressing met 2 eetlepels olijfolie, de azijn, de honing en de mosterd. Kruid met de peper en zout
- Verdeel de sla, de appelpartjes , het fijn gesneden sjalotje over vier borden.
- Bestrijk de geitenkaasjes met de overige olijfolie en grill ze kort aan tot ze beginnen smelten. Verdeel ze over de salades.
- Besprenkel de salade met de dressing en werk af met peper van de molen
- de kastanjechampignons bakken samen met het gezouten spek. kruiden met de Provençaalse kruiden
- Héérlijke salade!
Reacties
Een reactie posten