origineel recept
- 600 g peultjes
- 400 g broccolini
- zwarte peper
- snuifje fleur de sel
voor de saus
Voor de brochettes
- 600 g kalkoenfilet
- 1 sjalot
- 2 handvol bladpeterselie
- 2 theelepels currypoeder
- 2 eetlepels olijfolie
snijd de kalkoen in blokjes
snijd de peterselie fijn en voeg bij de kalkoen
snijd en sjalot fijn en meng onder de kalkoen
voeg 1 tl look bij het vlees
kruid met currypoeder en piment d'espelette
doe de olijfolie erbij en laat marineren in de koelkast
schil en snij de mango in stukjes
snij de apple in stukjes
mix de mango en de appel met de kokosmelk tot een saus
kruid die saus met kurkuma, peper en zout
halveer de broccolini
kook de peultjes 3 minuten in een snuif zout
steek het vlees op stokjes en bak in olijfolie
serveer de brochettes met peultjes, broccolini en saus
Reacties
Een reactie posten