origineel recept Sandra Bekkari Nooit meer diëten boek1
300 gr kabeljauw of andere vis
20 honing-kerstomaatjes, gehalveerd
150 gr shiitakes of kastanjechampignons
knoflook
1 rode ui
olijfolie
sap van 1/2 limoen
zwarte peper
zeezout
verwarm de oven voor op 180 °
leg de vis in een ovenschaal met de groenten eromheen
voeg olijfolie, citroensap toe
kruid af met peper en zout
gaar 20 min in voorverwarmde oven
300 gr kabeljauw of andere vis
20 honing-kerstomaatjes, gehalveerd
150 gr shiitakes of kastanjechampignons
knoflook
1 rode ui
olijfolie
sap van 1/2 limoen
zwarte peper
zeezout
verwarm de oven voor op 180 °
leg de vis in een ovenschaal met de groenten eromheen
voeg olijfolie, citroensap toe
kruid af met peper en zout
gaar 20 min in voorverwarmde oven
Reacties
Een reactie posten