origineel recept : Sandra Bekkari Nooit meer Diëten boek 1
koriander , fijngehakt
bieslook, fijngehakt
4 el olijfolie
knoflook
1 tl ras el hanout
2 vleestomaten
1 courgette
100 gr mengeling paddestoelen
250 gr vis
zeezout
meng de kruiden met de olijfolie, knoflook en ras el hanout
pel de tomaten en snijd ze in stukjes
schil de courgette en snijd in kleine blokjes
stoof de paddestoelen aan in olijfolie
doe er de courgette en de tomaat bij en overgiet met de marinade; laat verder stoven tot het gaar is
kruid de vis en bak hem in de pan
afwerken met verse koriander
koriander , fijngehakt
bieslook, fijngehakt
4 el olijfolie
knoflook
1 tl ras el hanout
2 vleestomaten
1 courgette
100 gr mengeling paddestoelen
250 gr vis
zeezout
meng de kruiden met de olijfolie, knoflook en ras el hanout
pel de tomaten en snijd ze in stukjes
schil de courgette en snijd in kleine blokjes
stoof de paddestoelen aan in olijfolie
doe er de courgette en de tomaat bij en overgiet met de marinade; laat verder stoven tot het gaar is
kruid de vis en bak hem in de pan
afwerken met verse koriander
Reacties
Een reactie posten