origineel recept : Nooit meer diëten - Sandra Bekkari - deel 3
100 gr quinoa
200 ml groenteboullion
100 gr shiitakes of kastanjechampignons
olijfolie
1 tl knoflook
1/2 rode ui, fijn gesnipperd
50 gr jonge spinazieblaadjes
handvol noten in grove stukken
100 gr zachte geitenkaas ( met honing)
voor de vinaigrette
3 el olijfolie
1 el witte wijnazijn
1 el graanmosterd
1 el honing
zwarte peper
snuifje fleur de sel
de quinoa spoelen in een zeef onder stromend water
1 deel quinoa op 2 delen groenteboullion
ca. 15 minuten koken en nog even laten wellen
de kastanjechampignons bakken met de knoflook en de ui
de ingrediënten voor de vinaigrette mengen
meng de quinoa met de kastanjechampignons, de spinazie, de walnoten, de vinaigrette en doe er de verbrokkelde geitenkaas op
Reacties
Een reactie posten