Pangasius met noten-kruidenkorst en rijst (Sandra Bekkari)

origineel recept


2 pangasiusfilets
2 el verse peterselie
2el gehakte noten (gelijk welke)
olijfolie
knoflook
citroensap
600 gr verse spinazie
peper en zout 
nootmuskaat

de oven voorverwarmen op 200 °
de peterselie zeer fijn hakken 
de notenmengeling zeer fijn hakken
mengen met 1 tl knoflook

de ovenschaal lichtjes inwrijven met olijfolie
de vis in de schaal leggen en nog lichtje olijfolie overdoen
de peterselie/notenmengeling over de vis doen en 15 min laten trekken

de vis 20 minuten op 200 ° in de oven 
ondertussen de spinazie wokken met peper, zout en nootmuskaat, op het einde wat citroen toevoegen
de rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing

Vis is heerlijk. De spinazie wokken : beter recept zoeken. Misschien dit : Spinazie-ui-wokschotel


Reacties