Lauwwarme Herfstsalade met pompoen en kastanjechampignons

origineel recept 


1 niet te grote flespompoen
2 rode uien
200 gr kastanjechampignons
75 gr rucola
8 plakjes Prosciutto Crudo ham (boni)
2 geitenkaasje met honing
1 el rode wijnazijn
1 tl sumak ( vervangen door limoen?)
knoflook
olijfolie
peper en zout

Verwarm de oven voor op 200 °
Schil de pompoen , verwijder de pitten en snij in plakjes van ca. 0,5 cm dik

Pel de uien en snij ze in stukken
uien samen met de pompoen in de ovenschaal en kruiden met p&z en sumak (of limoen)

het geheel besprenkelen met olijfolie 
30 minuten garen in de oven

de paddestoelen bakken met wat knoflook en p&z

de azijn en de olie mengen door de rucola

verdeel pompoen, paddestoelen en rode ui over de sla
verdeel ook de ham en de geitenkaas over de salade

Lekkere Herfstsalade !





Reacties