origineel recept
1 bloemkool , in roosjes
4 stronken grondwitloof
4 sneden beenham ( eerlijkste ham)
120 gr. light kaas geraspt
halfvolle melk
olijfolie
nootmuskaat
peper en zout
eerst de oven voorverwarmen op grillen
de bloemkool (niet té) gaar koken.
het witloof zachtjes bakken in de pan en daarna het vocht uitknijpen
Mix de bloemkool met de melk en 1 el. olijfolie, 2 el. van het vocht van het witloof
kruid met nootmuskaat peper en zout
deze mix mengen met de helft van de gratinkaas
een laagje bloemkoolsaus in de vuurvaste schotel doen
de witloof in de ham wikkelen en op de saus leggen.
de rest van de bloemkoolsaus erbovenop doen
15 min. in de oven
1 bloemkool , in roosjes
4 stronken grondwitloof
4 sneden beenham ( eerlijkste ham)
120 gr. light kaas geraspt
halfvolle melk
olijfolie
nootmuskaat
peper en zout
eerst de oven voorverwarmen op grillen
de bloemkool (niet té) gaar koken.
het witloof zachtjes bakken in de pan en daarna het vocht uitknijpen
Mix de bloemkool met de melk en 1 el. olijfolie, 2 el. van het vocht van het witloof
kruid met nootmuskaat peper en zout
deze mix mengen met de helft van de gratinkaas
een laagje bloemkoolsaus in de vuurvaste schotel doen
de witloof in de ham wikkelen en op de saus leggen.
de rest van de bloemkoolsaus erbovenop doen
15 min. in de oven
Reacties
Een reactie posten