eigen recept
2 pangasius-filets
2 wortelen
2 dikke tomaat
2 courgettes
1 sjalot
1 tl knoflook
1 tl gember
1 tl citroengras
1 tl gember
1 tl citroengras
1 handvol platte peterselie
1 limoenen
olijfolie
peper en zout
viskruiden
aluminiumfolie
aluminiumfolie
oven voorverwarmen op 200°
de wortel in kleine blokjes snijden
de tomaat ontvellen in heet water en in blokjes snijden
de courgette in blokjes snijden
de peterselie snipperen
een halve limoen uitpersen , de andere helft in zeer dunnen schijfjes snijden
de groenten, behalve de tomaten, 3 minuten wokken in de olijfolie
kruiden met peper, zout, knoglook, gember en citroengras
kruiden met peper, zout, knoglook, gember en citroengras
dan de tomaten, het citroensap en de peterselie erdoor scheppen
de visfilets kruiden met peper en zout en viskruiden
leg een vel aluminiumfolie in de ovenschaal ;
daarop de groenten
dan de vis
en nog een laag groenten
leg een vel aluminiumfolie in de ovenschaal ;
daarop de groenten
dan de vis
en nog een laag groenten
verdeel de plakjes citroen erover
doe de aluminiumfolie dicht
leg de papillotten in een ovenschaal en zet 20 à 25 min. in de oven.
Klaar gemaakt : 10 september 2017
Klaar gemaakt : 10 september 2017
Reacties
Een reactie posten